torsdag 25 april 2013

Väderrapport

Port Aransas, Mustang Island, Texas

De har konstigt väder här i Texas. När vi landade på Dallas - Fort Worth flygplats slog hettan emot oss och det var runt 30 grader de 2 första dagarna, dvs sådan temperatur som vi väntat oss. Sedan sjönk det över en natt till runt 10 grader och jag saknade mina vantar igen. Efter ett par kalla dagar återvände temperaturen till det normala, dvs drygt 25 grader.

I onsdags kom vi till Port Aransas, en liten strandort med lustiga pastellfärgade hus på den långsmala öremsan som sträcker sig längs Texas kust. Det finns inte speciellt mycket att göra här så vi hade tänkt tillbringa några lata dagar på stranden. Det var varmt och fint när vi kom hit men redan nästa dag hade temperaturen igen sjunkit till knappt 15 grader och det blåste kallt och regnade.

Men förutom att vantarna saknas är vi välutrustade så det går ingen nöd på oss. Vi har tagit det lugnt och läst böcker, promenerat, sprungit på stranden och kört söderut på Padre Island så långt man kommer med bil (en lång rak rak väg, den här ön är plattare än Österbotten).



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar