fredag 19 april 2013

Texas

Fort Worth, Texas

Här är vi hos M:s värdföräldrar Connie och Will, som har tagit emot oss alla som familjemedlemmar. Vi känner oss alla som hemma och även Ellen verkar stortrivas. Hon får massor av uppmärksamhet förstås och älskar det!

Vi har utforskat Fort Worth och besökt Dallas, som måste vara den tråkigaste staden jag någonsin upplevt. Bara parkeringshus, parkeringsplatser och kontorsbyggnader. Vi kollade in platsen där JFK blev skjuten och åkte snabbt vidare.

Igår besökte vi M:s gamla skola och träffade hans mattelärare, som kom ihåg honom mer än väl. På kvällen lämnade vi Ellen hemma med Connie och gick på rodeo, det var en upplevelse! Killarna som rider tjurar kan inte vara riktigt kloka.

På ett sätt är Texas precis som jag hade tänkt mig, stora bilar, cowboyer, konservativa och religiösa republikaner som bär vapen när de går till bankautomaten om kvällarna. Men det finns så mycket mer här, som t.ex. god mat, enorma mataffärer med allt man kan tänka sig inom ekologiska livsmedel (Europa har en lång väg kvar) och det viktigaste: öppna, glada och oerhört varmhjärtade människor med mycket humor.




















1 kommentar:

  1. Anonym21.4.13

    Texas longhorns och hela faderullan...

    SvaraRadera