fredag 12 april 2013

Hälsningar från andra sidan Atlanten!

Newport, Rhode Island

Här är vi nu i Newport. Klockan är fem på morgonen lokaltid och Ellen äter sin morgongröt. Vi har försökt få henne att somna om sedan klockan två, men hon är tydligen ivrig att ge sig ut för att utforska stan. Vi föräldrar måste ändå vänta till klockan sju för att få frukost.

Resan gick bra. Ellen var vaken största delen av flygresan men sov i de ca 3,5 timmar det tog att köra hit upp. Vi gjorde en liten extra sightseeing-tur i Bronx men hittade för övrigt rätt väg utan problem. Men jag är glad att vi fattade att ta en navigator i sista stund, utan den skulle vi säkert fortfarande vara långt härifrån. Och den kommer att spara oss flera äktenskapskriser!

Med tanke på hur utmanande det kändes att packa för en så lång resa med en bebis så har vi ännu inte märkt att vi skulle ha glömt någonting väsentligt. Ja, förutom Ellens sovdjur men de ersattes med mumin och snorkfröken på flygplatsen. Hoppas de duger, urvalet var inte stort så valet stod mellan mumin och angry birds (de arga fåglarna, precis som Hello Kitty, undviker jag så långt det bara går). Hittills verkar inte de saknade sovdjuren ha orsakat någon katastrof.

Nu ska vi försöka hålla oss vakna en stund och hoppas på att få sova lite längre imorgon. Men före det ska vi förstås utforska Tennis Hall of Fame!

2 kommentarer:

  1. Hittade just din blogg, roligt! Och grymt spännande med utlandsflytt, vart i Schweiz ska ni flytta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Roligt att du hittade hit, välkommen! Vi flyttar till St.Gallen ca 1 h med tåg österut från Zurich. jättespännande!

      Radera