tisdag 7 maj 2013

Borta bra men hemma bäst (och hemresan sämst)

När semestern börjar och man ska åka bort har jag ingenting emot att vistas på flygplatser och flyg, och inte ens så mycket emot väntandet som hör till, man har allt det roliga framför sig och även väntandet är ju en del av resan. Men när hemresan närmar sig efter en bra semester önskar man bara att den skulle vara över. Den här gången blev den ändå ett dygn längre än planerat.

När vi bokade resan hade jag gärna velat få in ett stopp i New York på vägen hem, men tiden tog slut helt enkelt. Till slut fick vi ett dygn där i alla fall, om än ett mycket dyrt sådant och utan rena kläder, smink och resten av bagaget. Tandborste hade jag åtminstone.

Men efter att vi fixat en ny hemresa, hotellrum och fått middag, en god nattsömn och en dusch så kändes det inte så tokigt med några timmar på Manhattan. Vad jag gillar den staden! Vi tog en promenad, kollade in nya WTC 1 och åt brunch i East Village.

Nu är vi hemma igen, jetlagen börjar släppa så småningom och livet kan återgå till det vanliga. Först gäller det att ställa om Ellens klocka till finsk tid igen. Och sedan ska vi börja planera mer inför det stora äventyret som väntar om ca tre månader!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar