tisdag 19 februari 2013

I väntan på sommaren

Snart är det sommar! Det skulle man kanske inte tro baserat på den mängd snö som föll igår här i Helsingfors, men snart är den här. Ett säkert vårtecken är båtmässan, dit vi tyvärr inte hann i år, men Ellens morfar hade med sig denna present därifrån:

Ellens första flytväst
På tal om flytväst så har simträningen inte gått som önskat och igår sade jag upp vår plats på babysimmet. M gick ensam och simmade med Ellen i lördags eftersom jag var förkyld. Vi hade varit försiktigt hoppfulla efter de två senaste gångerna men nu visade Ellen klart och tydligt att simning inte är hennes cup of tea.

Detaljerna är delvis för gruvliga för att publiceras här, det räcker kanske med att konstatera att även instruktörerna tyckte till slut att det är bäst att vi slutar. Lite besvikna är vi nog, alla de andra barnen verkade ju ha det så roligt i bassängen och det hade varit fint om även Ellen hade upplevt det så. Men nu blev det inte så, så vi går vidare mot nya utmaningar. Kanske prövar vi på nytt vid ett senare tillfälle, kanske inte. I vilket fall som helst blir det blir nog en bra människa av Ellen även utan babysim!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar