fredag 2 augusti 2013

Ellen 1 år!

Idag är det ett år sedan Ellen kom till världen. Året har gått så snabbt och ändå är det svårt att överhuvudtaget minnas hur livet var innan hon kom.

Dagen firades bl.a. med lunch med goda vänner.
Under detta år har hon förvandlats till en glad, pratsam och oerhört nyfiken typ. Hon har även ett tydligt drag av bestämdhet, det kommer ofta fram under hennes långa monologer. Vi förstår ingenting av vad hon säger men hon vet precis vad hon vill, det finns inget tvivel om den saken.

Paketet var intressant en stund, men roligast är nog att omorganisera farfars cd-samling.

Blyg är hon minsann inte heller. Idag höll hon en mycket ljudlig monolog genom hela Delikatessen. M hade lätt att lokalisera oss med hjälp av den tydliga ljudsignalen. Födelsedagsbarn som hon är har hon även varit en riktig solstråle hela dagen och charmade även de suraste gamla tanterna och farbröderna på Stocka.

Våran solstråle

Födelsedagen till ära har hon även börjat krypa för ett par dagar sedan, men kommer fortfarande fortast fram med sitt ålande i äkta soldatstil.

Igår försökte hon hänga med de här lite större pojkarna, men farten räcker inte riktigt till ännu.


Grattis Ellen, och tack, du är vår bästa gåva!






1 kommentar:

  1. Anonym3.8.13

    Jättefina bilder. Man ser riktigt den längtade minen på Ellen där på fotot med pojkarna på terassen fast hon har ansiktet åt annat håll. Grattis och kram till Ellen och kram till er andra också

    SvaraRadera