måndag 10 november 2014

Storasyster

Storasyster har tagit lillebrors ankomst bra. Visst protesterar hon en aning genom att trotsa och testa gränserna och kräver mycket uppmärksamhet, men hon förhåller sig ändå mycket positivt gentemot lillebror själv. Från att i början inte ha visat så värst mycket intresse för honom är nu en av de första sakerna hon ber om på morgonen att få gå och titta på Edvin. Hon klappar honom försiktigt och tycker det är roligt när han ger ifrån sig ljud.

Det största tecknet på att han accepterats som en fullvärdig familjemedlem var ändå häromdagen när hon igen som ofta upprepade sin ramsa på medlemmarna i familjen: "mamma, isä, Ellen" och efter ett par upprepningar ljöd det plötsligt "mamma, isä, Ellen, Evvi". Vår lilla stora flicka verkar ha förstått och accepterat att lillebror är här för att stanna.

Ellen morfar och rutschbanan

Ellen morfar och rutschbanan 2

Ellen på hästen

Bilderna är tagna på en dag med sommarvärme och sol i slutet av oktober, sex dagar innan lillebror kom till världen, när Ellen till sin förtjusning fick sällskap av morfar i lekparken och kunde ha fortsatt åka rutschbana hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar